DOSTAVA

Za dostavo vseh naročil v spletni trgovini doziviteokuskozjanskega.si skrbimo sami z lastnim ohlajenim vozilom, ter tako zagotavljamo nepretrgano hladno verigo.. Naročeno blago bomo dostavili po individualnem dogovoru z naročnikom. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače. Blago bomo dostavili na sporočeni naslov kupca.

Če naročenega blaga ni več na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Strošek dostave je brezplačen za vsa naročila nad 40 eur.

Po pripravi naročila, vam bomo na vaš elektronski naslov posredovali točen račun. Meso in mesne izdelke, ki se prodajajo na kilogram je nemogoče pripraviti do grama natančno, zato se bo lahko znesek malce razlikoval od tistega v košarici. S tem želimo ponuditi uporabnikom prijetno in pošteno potrošniško izkušnjo.


VRAČILO BLAGA

Če želi kupec vrniti blago iz osebnih razlogov, krije stroške vračila sam, pri čemer mora biti vrnjeno  blago neuporabljeno, nepoškodovano in originalno zapakirano. Vračilo mora biti izvršeno v 1 dnevu od prejema. Trgovec najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.

REKLAMACIJA

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine.

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti.